Προσωπικά Δεδομένα

Η διαχείριση των προσωπικών δεδομένων του χρήστη των υπηρεσιών του myartshop.gr υπόκειται στους όρους και τις διατάξεις του ελληνικού νόμου για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (Ν.2472/1997 με ενσωματωμένες και τις τελευταίες τροποποιήσεις βάσει του Ν. 3783/2009)

Οι επισκέπτες που απλά περιηγούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν υποχρεούνται να δώσουν κανένα προσωπικό δεδομένο. Οι χρήστες πρέπει να εισάγουν τα προσωπικά τους στοιχεία μόνο στο στάδιο της ολοκλήρωσης της παραγγελίας τους, στην περίπτωση δηλαδή που προβούν σε ηλεκτρονική αγορά. Τα στοιχεία που θα ζητηθούν είναι τα εξής: ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο, διεύθυνση, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας, χώρα.

Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται μόνο για την επίτευξη της ηλεκτρονικής συναλλαγής και για κανέναν άλλο λόγο. Δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους και με κανένα τρόπο δεν δημοσιοποιούνται ή αποτελούν αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Κατ' εξαίρεση η εταιρία μπορεί να γνωστοποιεί τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών του στις εξής περιπτώσεις που απαιτηθεί από τον νόμο, απόφαση δικαστηρίου ή ζητηθεί από οποιαδήποτε άλλη κρατική ή κανονιστική αρχή.

Φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες των αντικειμένων για τα οποία η φωτογράφιση έχει πραγματοποιηθεί από το myartshop, καλύπτονται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του myartshop. Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από κανένα τρίτο πρόσωπο, εκτός αν πρόκειται για λόγους προώθησης του myartshop και με την ταυτόχρονη αναφορά του ονόματος και την τοποθέτηση συνδέσμου (link) προς το myartshop. Σε κάθε άλλη περίπτωση, απαιτείται προηγούμενη συνεννόηση με τον εκάστοτε υπεύθυνο του τμήματος φωτογραφίας του myartshop.

Σύνδεσμοι

Το myartshop περιλαμβάνει εξωτερικούς δεσμούς (Links) προς άλλες ιστοσελίδες, οι οποίες δεν ελέγχονται από το myartshop και κατ’ επέκταση αυτή δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των εξωτερικών δεσμών.

IP Διευθύνσεις & cookies

Η διεύθυνση IP, μέσω της οποίας ο Η/Υ κάθε επισκέπτη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο, επομένως και στον ιστοχώρο myartshop.gr, αξιοποιείται αποκλειστικά για τεχνικούς λόγους, για λόγους ασφαλείας και για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.